У міністерстві оборони Азербайджану підтвердили факт вбивства двох вірменських солдатів на лінії зіткнення, про це пише ВВС.

"За попередньою інформацією, двоє членів диверсійної групи противника були вбиті і багато поранено. Ніхто з військовослужбовців нашої армії не постраждав, ми повністю контролюємо ситуацію", - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

За даними міністерства оборони, інцидент стався ввечері 12 листопада, коли розвідгрупа збройних сил Вірменії спробувала атакувати позиції сил Азербайджану на лінії зіткнення військ.

Читайте також: Азербайджан повідомив про десять загиблих в Нагірному Карабасі

Раніше інформаційне агентство Вірменії "Медіамакс" з посиланням на представників військового командування самопроголошеної республіки Нагірний Карабах повідомило про загибель військовослужбовців Ваге Ванояна і Мікаеля Торосян.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Вірменія і Азербайджан перебували в стані збройного конфлікту з приводу ситуації в Нагірному Карабасі більше 20 років. Домовленість про припинення вогню була досягнута в 1994 році, але обидві сторони регулярно заявляють про її порушення.