У Нагірному Карабасі поновились бойові дії із застосуванням важкої артилерії. Міністерство оборони Азербайджану повідомило про трьох загиблих з азербайджанської сторони, семеро осіб загинули з вірменської сторони, передає 24today.net.

За даними міноборони республіки, в ніч на понеділок на лінії зіткнення військ відбулися сутички. Провину за порушення режиму припинення вогню Азербайджан поклав на Вірменію.

У повідомленні прес-служби відомства стверджується, що збройні сили Азербайджану "зробили попереджувальні заходи у зв'язку зі спробами вірменської сторони викликати напруженість на лінії фронту, і завдали ударів по живій силі і бойовій техніці супротивника".

Міністерство оборони самопроголошеної Нагірно-Карабахської республіки відкинуло заяви азербайджанської влади, заявивши, що вони не мають "нічого спільного з реальністю". Як говориться в заяві відомства, яке наводить агентство Вірменпрес, жодного загиблого з вірменської сторони не було.

Читайте також: Вірменія обстріляла позиції Азербайджану: загинув мирний житель

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше сторони неодноразово звинувачували один одного в порушенні режиму припинення вогню.

Кілька днів тому, в результаті зіткнення в зоні карабахського конфлікту загинули п'ятеро військовослужбовців. В останній тиждень ситуація на кордоні Вірменії та Азербайджану загострилася.

Військовослужбовці двох країн кілька разів обстрілювали блокпости і населені пункти на території один одного.