У суботу, 26 вересня, в результаті обстрілу вірменською стороною сіл Агдамського району Азербайджану загинув один мирний житель. Про це повідомили в Міністерстві оборони республіки, передає Інтерфакс-Україна.

"Враховуючи напруженість на лінії фронту і беручи до уваги безпеку цивільного населення і військовослужбовців, Збройні сили Азербайджану залишають за собою право на нанесення ударів без особливого попередження по військових об'єктах противника, з використанням засобів, що мають ще більш руйнівну силу", - заявили у відомстві.

Відповідальність за наслідки цих заходів Міноборони Азербайджану покладає на військово-політичне керівництво Вірменії, сказав представник військового відомства.

Читайте також: Жертвами боїв в зоні карабахського конфлікту стали п'ятеро людей

Як повідомлялося раніше, Міністерство оборони Вірменії повідомило, що збирається застосувати проти Азербайджану артилерійський і ракетний вогонь. Вірменія прийняла це рішення після того, як Азербайджан вперше за 20 років застосував артилерійські засоби ураження калібру 122 мм.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще