Очевидці терактів в у столиці Франції, що стались вночі, розповіли подробиці кривавих атак. Вони зазначили, що бойовики, під час розстрілів людей, говорили про Сирію.

Одна із заручниць змогла втекти з концерт-холу Bataclan. Вона отримала поранення в ногу. Ховалася від стрільців в туалеті і стала свідком розмови нападників:

"За те, що ви робите в Сирії, ви зараз заплатите", - почула жінка слова одного з терористів, коли переховувалась від них у туалеті.

Один з глядачів концерту Жульєн Пірс розповів, що в під час перших пострілів перебував прямо перед сценою. Почувши їх, він одразу впав на підлогу.

"На мене впав незнайомий чоловік. Його поранили і я чув, як йому було важко дихати і він помирав", - згадує Пірс.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Французькі поліцейські ліквідували вісім терористів в Парижі

Тіло пораненого чоловіка, за його словами, йому допомогло врятуватися від смерті.

Він також зміг розгледіти одного з чотирьох терористів. Чоловік розповів, що бойовик був зовсім молодим, не старший 20 років. Він був одягнений у все чорне і стріляв тільки в поранених, щоб добити їх.

Нагадаємо, внаслідок серії нічних терактів в Парижі загинули від 120 до 153 людей. Сотні отримали поранення. У Франції запровадили надзвичайний стан.