В повідомленнях французької поліції йдеться про вісім загиблих терористів. Але правоохоронці вважають, що ще в Парижі ще можуть переховуватися їх спільники

Про це повідомляє Agence France-Presse, посилаючись на джерело, близьке до розслідування.

Такі дані поліція наводить станом на 4:30 середи. Вони вже дослідили всі осередки терактів.

В концертному залі Bataclan загинуло найбільше жертв серед французів. Там загинуло четверо терористів. Троє підірвали себе поясами з вибухівкою. Ще одного застрелили бійці французьких спецслужб.

На стадіоні Stade de France під час футбольного матчу між Францією та Німеччиною підірвали себе три терориста-смертника. На арені був присутній президента Франції Олланда та глави МЗС обох країн Франк-Вальтер Штайнмайєра та Лоран Фабіус.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інший смертник вчинив вибух на бульварі Вольтера.

Загалом, терористи здійснили в Парижі шість атак.

Читайте також: Теракти в Парижі: понад 153 людини загинуло та сотні поранені

Екстремістські акаунти в соцмережах переповнені схвальними відгуками про проведені теракти у французькій столиці.

"Це - вендетта за Сирію. Це - 11 вересня Франції", - цитує заяву "Ісламської держави" італійський телеканал.

Зазначається, що до терактів може бути причетна і Аль-Каїда. Але один з бойовиків угруповання "Фронт ан-Нусра", пов'язаного з терористичним угрупуванням, сумнівається у її причетності до нападу. Аль-Каїда, на його думку, фокусується на політичних і військових цілях, а не цивільних.