Крим став кісткою в горлі для Росії: для його утримання Росія уже витратила 200 мільярдів доларів зі свого резервного фонду. Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський в ефірі телеканалу "1+1".

"Окрім того, Росія має шалені проблеми в Сирії, з Туреччиною, з міжнародною спільнотою і вона витрачає неймовірні кошти, щоб якось повернутися і видертися нагору, однак все це фарс і театр абсурду. Ми чітко розуміємо, що Росія на шляху до міжнародної та економічної ізоляції", - сказав Логвинський.

Представник "Народного фронту" також наголосив, що "Крим став кісткою в горлі для Росії на шляху подальшої агресії".

"Якщо ми сьогодні говоримо, що Росія начебто побудувала якийсь енергоміст, то завтра з такими ж успіхами на півострів будуватимуть пенсійний, зарплатний та інші мости. Це все штучне і основане на вкрадених коштах у ЮКОСа та інших компаній", - зазначив народний депутат.

Читайте також: Ще один подарунок Путіну: банківська блокада Криму

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Чимало міжнародних лідерів, таких як Каддафі, вважали, що можуть пожиттєво управляти світом чи принаймні своєю державою. Ми знаємо, такі конгломерати, як СРСР, який був велетенською машиною і, здавалось, що він ніколи не розпадеться. Однак історія показує, що той, хто вважає себе Богом, і приймає відповідальність за долі інших людей, в тому числі їх убиває, він завжди понесе відповідальність", - резюмував Георгій Логвинський.