Міністерство юстиції Словацької республіки розробило проект змін до Кримінального кодексу, який передбачає кримінальну відповідальність за участь у бойових діях на Донбасі на боці бойовиків "Донецької та Луганської народних республік".

Громадяни Словаччини, які беруть участь у незаконній діяльності озброєних злочинців на Сході України, будуть відправлені у в'язницю на строк від двох до восьми років.

Читайте також: У військових навчаннях на Львівщині візьмуть участь німці

"Дії іноземних терористів значно збільшують інтенсивність і тривалість конфліктів. З іншого боку, вони являють собою значний ризик для безпеки держав їх походження та транзиту", - написано в тексті законопроекту.

Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ у російсько-терористичних військах на Донбасі воюють сотні європейців з країн, очільники яких надають підтримку України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще