Користувач "Фейсбуку" Владислав Мігдаленок виклав на своїй сторінці фото із зображенням нашивок із символікою самопроголошеної Донецької народної республіки, які супроводжувалися текстом: "У Гомелі в магазині військового одягу почали продавати цікаві шеврони".

Ця новина викликала бурхливе обговорення. У коментарях автор поста вказав і посилання на сторінку магазину військового одягу в "ВКонтакте". Але на ній інформації про продаж шевронів не виявилося.

Кореспондент білоруського сайту TUT.BY відправився в павільйон по вулиці Катунина, де знаходиться магазин військового одягу. О 10.30 такої продукції там теж вже не було.

З'ясувалося, що раніше в магазині побував гомельчанин Вадим, який встиг зафіксувати нашивки на свій мобільний. "Я прийшов в магазин за кілька хвилин до його відкриття, встиг сфотографувати ці шеврони. Попросив у продавщиці книгу скарг, сказав, щоб вона дзвонила господареві. Потім подзвонив черговому Служби з безпеки нашої держави і записався на прийом. Наліпки з вітрини були зняті тут же", - розповів Вадим.

Читайте також: Білоруські активісти "полюють" на футболки з Путіним

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тим часом адміністрація магазину принесла публічні вибачення на свій сторінці у "ВКонтакте". "Я прошу вибачити мене людей, чиї почуття ми торкнулися, розмістивши на продаж шеврони однієї з протиборчих сторін в українському конфлікті. Основний контингент наших відвідувачів страйкболісти, і шеврони призначалися для тематичних ігор і не призначалися для пропаганди. Вважаю появу цих предметів у продажу неправильним, вони видалені з продажу і більше не з'являться ", - повідомляється на сторінці білоруського магазина.