Між Одесою та портом "Хайдарпша" у Стамбулі запустили прямий пором, який з перших днів користується шаленим попитом серед туристів.

Про це написав на своїй сторінці в Фейсбук посол України в Туреччині Андрій Сибіга.

"Турецька Республіка і Україна стають ближче. Сьогодні запущено пряме пасажирське поромне сполучення між Хайдарпаша (Стамбул) і Одесою - 90% наповнюваність", - заявив дипломат.

Нагадаємо, в лютому місяці Україна та Туреччина підписали угоду, яка передбачає відвідування Туреччини українцями можливе за внутрішніми ID-картами.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", одеські правоохоронці затримали банду злодіїв, які регулярно розкрадали в портах експортні товари з різних областей України.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще