Сьогодні, 8 січня, біля берегів Кореї в Японському морі сталося зіткнення швидкісного порома з китом. Як повідомляють японські ЗМІ, судно слідувало з південнокорейського порту Пусан в японське місто Фукуока на острові Кюсю.

На борту порома перебувало близько 190 людей. Щонайменше, восьмеро з них отримали поранення в результаті зіткнення з морським гігантом. Про стан тварини нічого не повідомляють.

Відзначимо, що подібні інциденти не є рідкістю в цих водах. У зв'язку з цим компанія-оператор JR Kyushu навіть пішла на зниження швидкості суден. Крім того, пасажирам настійно рекомендують користуватися ременями безпеки.

Читайте також: Норвезький оператор зняв купання китів під північним сяйвом (відео)

Після зіткнення судно повернулося назад у південнокорейський порт, де постраждалих госпіталізували. Компанія пообіцяла виплатити компенсацію людям, які отримали поранення в результаті цього інциденту.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, 28 жовтня 2015 року через кита загинули п'ятеро туристів в Канаді.