Стало відомо про те, що "прем'єр-міністр" Абхазії Геннадій Гагула загинув в ДТП.

Водій і охоронці прем'єра не постраждали.

Геннадій Гагула

Як повідомляється, за словами прес-секретаря, урядовий кортеж їхав з аеропорту Сочі до Абхазії.

Геннадій Гагула

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гагула тільки повернувся з Сирії, де був з офіційним візитом.

До слова, нещодавно з'явилася інформація про те, що глава "Газпрому" Олексій Міллер потрапив в ДТП в Москві по дорозі в аеропорт "Остафьєво".

Олексій Міллер

У свою чергу, інцидент зі своїм шефом прокоментував прес-секретар голови правління ПАТ "Газпром" Сергій Купріянов.

Він додав:

Ну ДТП це занадто сильно сказано. Ну там був невеликий інцидент по дорозі в аеропорт. Навіть питання не стоїть про самопочуття

Олексій Міллер

Нагадаємо, керівник Північної Кореї Кім Чен Ин зазначив, що готовий приїхати в Росію. Цю заяву було зроблено під час його зустрічі зі спікером Ради Федерації РФ Валентиною Матвієнко.

Як повідомляв Znaj.ua, у спікера Ради Федерації Валентини Матвієнко немає часу сумувати за померлим чоловіком і вона терміново вирушила до КНДР. Політик проводить зустріч з лідером країни Кім Чен Ином.

Також Znaj.ua писав про те, що Сполучені Штати Америки відкликали своїх послів з Домініканської республіки, Панами та Сальвадору.