На реорганізацію двох комісій в російському парламенті та на гучну відставку в одній з російських соціальних мереж відреагувала одіозний політик Наталія Поклонська.

"Намагатимуся відстежити долю всіх кейсів, які були зібрані мною і розглянуті на тепер вже точно останньому засіданні комісії щодо конфлікту інтересів. Хоча...як у відомому фільмі: смутні сумніви все-таки мучать...", заявила колишній прокурор Криму.

Наташа Поклонська написала, що не бачить у своїй відставці нічого дивного: "Раніше публічно обіцяне покарання реалізувати сьогодні відкрито було б зовсім невигідно і, напевно, незручно перед людьми, так і надмірна героїзація в даному разі вийшла б. А так все буденно, оптимізуємо роботу шляхом реорганізації".

Наталя Поклонська

Так, 13 вересня Комітет Держдуми з регламентом скасував комісію по контролю за доходами, яку очолювала всім відома "Няша". Також була розформована комісія з етики. Замість них у нижній палаті парламенту буде створено єдину комісія, яка візьме на себе функції скасованих робочих груп.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Дай Бог, щоб нова велика комісія володіла необхідними повноваженнями та інструментарієм, щоб однаково ефективно розглядати питання щодо п'яних бешкетників з числа депутатів і нецензурної лайки, а також володіння багатомільярдними активами за кордоном", - заявила з цього приводу Поклонська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в путінській партії "Єдина Росія" заявили про намір позбавити Наталію Поклонську посади в комітеті нелегітимною "Держдуми".

Скандально відомій російській депутатці, "няші" Поклонській доведеться залишити посаду "заступника голови комітету Державної думи з безпеки та протидії корупції". Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на свої джерела в керівництві фракції "Єдиної Росії".

Варто нагадати, що в мережі висміяли промову колишнього "прокурора" тимчасово окупованого Криму Наталії Поклонської, в якій вона заявила, що ліквідований глава "ДНР" Олександр Захарченко є "героєм російського Донбасу".

Нагадаємо, Крим лихоманить, голодні пенсіонери збунтувалися.

Як повідомляв Знай.uа YouTube помстився Захарченку за українців в день його похорону.

Знай.uа писав, Путін наказав розібрати Кримський міст.