Сума на апарат Верховної Ради 2019 року практично не відрізняється від суми на поточний рік. Так, держбюджет в 2019 році передбачає 1 млрд 669 млн 002,1 тисячу гривень витрат на апарат Верховної Ради.

Про це сказано в пояснювальній записці до законопроекту №9000.

В законопроекті вже прописано видатки для апарату Верховної Ради України на 1 млрд 669 млн 002,1 тисяч гривень, в тому числі по загальному фонду - 1 млрд 662 млн 698,5 тисяч гривень та по спеціальному – 6 млн 303,6 тисяч гривень.

Так, законотворча діяльність парламенту обійдеться держбюджету в 882 млн 513,7 тисяч гривень. Матеріально-технічне, організаційне та інформаційно-аналітичне забезпечення Ради у 76 млн 717,1 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кабмін пропонує встановити витрати на канал "Рада" і офіційне видання "Голос України" на рівні 29 млн 771,3 тисячі гривень.

Наголошується, що ці гроші спрямують на створення телепрограм і передач про діяльність Верховної Ради, депутатських фракцій і груп, комітетів і комісій, а також трансляцію засідань Верховної Ради України, забезпечення органів державної влади, підприємств, установ, організацій і населення об'єктивною інформацією про діяльність органу законодавчої влади.

Про це йдеться в пояснювальній записці до законопроекту №9000.

Раніше стало відомо, що вже незабаром в Україні буде проведено перерахування пенсій, яке відбудеться через зміни прожиткового мінімуму. Про це повідомили у Пенсійному фонді.

Крім того, у відомстві додали, що вже з 1 грудня відбудеться перерахування пенсійних виплат громадянам України.

Нагадаємо, новий прожитковий мінімум і пенсія: що потрібно знать українцям. Пенсіонери отримають нові виплати вже з 1 грудня.

Як повідомляв "Знай. ua", українці опиняться на межі виживання. У новому державному бюджеті України передбачено невелике збільшення витрат.

"Знай. ua" писав, що в Україні скасують перехід на зимовий час. Україна скасує перехід на літній час слідом за ЄС.