Ейфорія від окупації українського Криму, яку в Росії не інакше як "поверненням" не називають, потихеньку у росіян проходить. А разом з прийняттям скандальної пенсійної реформи, це призвело до стрімкого падіння рейтингів російського президента Володимира Путіна.

На цьому тлі, швидше за все, Кремль намагатиметься здійснити чергову зовнішньополітичну авантюру, щоб відволікти увагу громадян. Про це заявив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман у Facebook. Він упевнений, що путінська партія "Єдина Росія" програє чергові вибори.

Путін

"В Хабаровському краї відставання її кандидата настільки велике, що навіть підробки і приписки не допомагають. Урапатріотична, ксенофобська істерія, викликана анексією Криму, інтервенцією в Україні та Сирії, вичерпала свій ресурс. Вона більше не в змозі підтримувати високий рейтинг влади", - розповів Ейдман.

Соціолог вважає, що влада спробує відволікти увагу громадян новою зовнішньополітичною авантюрою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мітинги в Росії

"Режим приречений на нові зовнішньополітичні авантюри, що дозволяють хоч на деякий час відвернути увагу людей від погіршення економічної ситуації - жахливої соціальної нерівності і ганебних конфузів Кремля", - попередив Ейдман.

За даними результатів соцопитування чверть росіян незадоволені своїм президентом. Рейтинг Володимира Путіна впав після того, як він підтримав пенсійну реформу. 9 вересня в РФ відбулася всеросійська акція проти підвищення пенсійного віку.

Мітинги в Росії

Раніше повідомлялося, що росіяни почали дуже болісно прозрівати. У соцмережах був опублікований відеозапис з ридаючою росіянкою, яка зізнається, що їй дуже соромно за Росію. Ця реакція була зумовлена побиттям людей співробітниками правоохоронних органів, які відбувалися під час мітингу проти підвищення пенсійного віку. Дві жінки до сліз були вражені тим, що відбувається.

Нагадаємо, Крим лихоманить, голодні пенсіонери збунтувалися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що російські лікарні пробили дно.

Також портал "Знай.uа" писав, що Путін пробує переконати росіян у "геніальності" пенсійної реформи.