У російської правлячої партії з'явилися проблеми. Кремлівські кандидати пролетіли з виборами на посаду губернаторів у двох регіонах.

Так, днями пройшов другий тур виборів у Володимирській області та в Хабаровську. В обох регіонах перемогли кандидати партії одіозного Жириновського "ЛДПР". Хоча, спочатку дані кандидатури розглядалися, як технічні. Про це пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що в Хабаровському краї переможцем став депутат Держдуми Сергій Фургал "ЛДПР", який набрав 69,57% голосів. Його опонент, чинний губернатор В'ячеслав Шпорт "Єдина Росія" отримав всього 27,97%.

У Володимирській області переможцем став Володимир Сипягін "ЛДПР", який набрав 57,03% голосів. Діючий губернатор Світлана Орлова отримала 37,46% голосів.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Обидва кандидати користувалися підтримкою Кремля та "Єдиної Росії". Раніше схожа ситуація сталася в Примор'ї, де результати виборів довелося скасовувати через порушення — фактично і там кремлівський кандидат Андрій Тарасенко не зміг здобути перемогу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ейфорія від окупації українського Криму, яку в Росії не інакше як "поверненням" не називають, потихеньку у росіян проходить. А разом з прийняттям скандальної пенсійної реформи, це призвело до стрімкого падіння рейтингів російського президента Володимира Путіна.

На цьому фоні, швидше за все, Кремль намагатиметься здійснити чергову зовнішньополітичну авантюру, щоб відволікти увагу громадян. Про це заявив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман.

Варто нагадати, що громадяни Великобританії розраховували на ряд переваг разом з виходом з Європейського союзу. Замість цього політики все ніяк не можуть домовитися ні в Лондоні, ні в континентальній Європі. Однак Тереза Мей бачить вихід з глухого кута у виборах.

Нагадаємо, у Норвегії спіймали російського шпигуна, шавки Путіна здійняли вереск.

Як повідомляв Знай.uа Путін подарує отруйникам Скрипаля багатомільйонний подарунок.

Знай.uа писав, українські військові кораблі пройшли через Керченський міст.