Американський президент Дональд Трамп анонсував другий саміт з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином. Трамп не назвав місця і часу проведення другого саміту з лідером КНДР, але зазначив, що це відбудеться "найближчим часом".

Крім того, виступаючи в ООН, американський президент заявив про те, що відносини США з КНДР істотно покращилися, передає AP. Трамп також додав, що державний секретар Майк Помпео вже розробляє деталі другої зустрічі з Кімом.

Дональд Трамп

Відомо, що в понеділок, 24 вересня, Дональд Трамп повинен був зустрітися з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном, щоб обговорити Північну Корею і деталі торгівлі. Мун повинен передати Трампу особисте повідомлення від Кіма, яке було зроблено на їх міжкорейських переговорах минулого тижня. Так, 20 вересня Мун повідомив про те, що Кім передав Трампу лист. Перед цим лідер Північної Кореї просив провести другий саміт з президентом США.

Кім Чен Ин

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, 12 червня 2018 року, у Сінгапурі відбулася зустріч президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина. За підсумками цього саміту сторони підписали спільну декларацію про перезавантаження двосторонніх відносин і денуклеаризації Корейського півострова. Крім того, США взяли на себе зобов'язання забезпечити безпеку КНДР. Однак, санкції проти КНДР залишаються в силі.

Дональд Трамп і Кім Чен Ин

Раніше повідомлялося, що президент Південної Кореї висловив слова вдячності Кім Чен Ину і його дружині за теплий прийом. В заключний день міжкорейського саміту в Пхеньяні лідери держав півострова вирушили на священну гору Пектусан.

Президент КНДР Кім Чен Ин і президент Південної Кореї Мун Чже Ін піднялися до підніжжя вулкана. Ця поїздка покликана зміцнити дружні стосунки між лідерами Північної і Південної Кореї. Подробиці цієї поїздки повідомив представник адміністрації президента Республіки Корея Ю Ен Чхан.

Мун Чже Ін і Кім Чен Ин

Нагадаємо, Путін заразив Трампа своєю невиліковною хворобою, США помітили перші симптоми.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що парад у Пхеньяні показав, під кого танцює Кім Чен Ин.

Також портал "Знай.uа" писав, що США звинуватили Росію в причетності до вбивства брата Кім Чен Ина.