Мережа не вщухає від нових подробиць у справі Петрова і Бошірова. Нещодавно в мережі спливла додаткова інформація про підозрюваних осіб, розповіли росЗМІ.

Як повідомляє джерело, журналістам вдалося знайти знайомих Анатолія Чепіги, який, імовірно, в'їжджав до Британії за паспортом Руслана Бошірова і брав участь в отруєнні Скрипалів. Наближене до підозрюваного коло виявили в селі Березівка ​​Хабаровського краю, де тривалий час жила його родина.

Петров і Бошіров

Жителі села додали:

«Це він, Толя. Сто відсотків він. Очі чорні майже, і голос його. У 1996 році він закінчив Березовську школу і поступив в ДВОКУ. Дуже розумний, хороший хлопець, кмітливий, мова підв'язана, навчався добре. Всі про нього можуть сказати тільки позитивне. Не пив, не курив, ні в яких поганих компаніях ніколи замішаний не був ».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

отруєння

Також в мережі з'явилася інформація про те, що принаймні одна мешканка села підтвердила журналістам, що Чепіга і Руслан Бошіров є однією особою.

Звичайно, з міркувань конфіденційності учасники розмови попросили не називати їхніх імен, побоюючись проблем з ФСБ. Вони уточнили, що бачили Анатолія Чепігу давно, років десять тому. За їхніми словами, в останні дні жителі Березівки переглядають і перечитують всі опубліковані матеріали по даній темі.

Однак, журналісти отримали також іншу інформацію. Наприклад, одна з мешканок села сказала, що Чепіга повинен бути лисим, і погляд у нього інший.

Як вона розповіла:

"Те, що він на секретній службі в гарячих точках, ми знали. Його мама плакала: навіть родина не була в курсі, де саме він знаходиться. Дружина в Хабаровську жила, чекала. Я останній раз його бачила років десять назад , коли він приїжджав до рідних. Він був уже майже лисим, не надто схожим на це фото, у нього відкритий погляд був, а тут як з-під лоба. Хоча очі карі ".

Цікаво, що майже всі жителі села пам'ятають родину Чепіги, незважаючи на те, що вони кілька років тому переїхали в Благовєщенськ.

Після випуску з військового вузу Чепіга поїхав за розподілом. Односельці підозрюваного додали, що він одружений, у нього двоє дітей. Не так давно в селі обговорювали новину про те, що нібито його сім'ї дали чотирикімнатну квартиру в Москві.

Будемо стежити за подальшими подробицями цієї справи.

Нагадаємо, офіційний представник МЗС Російської Федерації Марія Захарова заявила, що повідомлення про те, що Руслан Боширов, якого Лондон разом з Олександром Петровим звинувачує у замаху на Скрипалів, — полковник ГРУ Анатолій Чепіга, є фейком.

Як повідомляв Znaj.ua, справжнє ім'я Руслана Боширова, обвинуваченого в замаху на сім'ю Скрипалі у Великобританії, - Анатолій Чепіга.

Також Znaj.ua писав про те, що днями світовим ЗМІ стало відомо про те, що ФСБ Росії розпочала перевірку щодо витоку особистих даних росіян Олександра Петрова і Руслана Боширова, яких звинувачують у отруєнні Скрипалів.