Руслану Боширову і Олександру Петрову, які підозрюються в замаху на екс-ГРУшника Сергія Скрипаля та його доньку, подарують бренд Petroff & Boshiroff для виробництва хімічних речовин та надання туристичних послуг.

Цю інформацію повідомляє агентство "Москва".

Московське агентство вирішило зареєструвати бренд Petroff & Boshiroff в якості товарного знака. У повідомленні говориться, що його можна використовувати для виготовлення хімпродукції, парфумерії, надання туристичних послуг, а також відкриття барів і фітнес-центрів.

Після того, як буде зареєстроване право на володіння брендом, його планують передати Боширову і Петрову, яких весь світ вважає злочинцями.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

14 вересня була подана заявка на реєстрацію Petroff & Boshiroff і вже проходить розгляд.

Нагадаємо, у Нідерландах взяли під варту двох підозрюваних у справі отруєння співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії – Олександра Петрова та Руслана Боширова.

В місцевих правоохоронних органах схвалили арешт ще на початку цього року, коли фігуранти справи направлялися в лабораторію міста Шпіц (Швейцарія) – саме там розробляють отруйні речовини, які застосовують під час хімічних атак в Сирії, а також займаються виготовленням "Новачка".

За даними незалежної групи Bellingcat ,при собі у розвідників була апаратура для проникнення в комп'ютерну мережу лабораторії, вони зламали сервер Всесвітнього антидопінгового агентства.

Як повідомляв раніше портал "Знай.Ua", за номерами закордонних паспортів Олександра Петрова та Руслана Боширова можна виявити інших агентів російської військової розвідки. Таке твердження робить видання The Insider, яке спільно з групою Bellingcat розслідує факти, пов'язані з особистостями Петрова і Боширова.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що уряд Швейцарії вимагає, щоб Росія припинила будь-яку шпигунську діяльність на їхній території. Про це повідомляє Reuters.