Апеляційний суд Києва дав дозвіл на виконання рішення Міжнародного арбітражного суду Гааги про стягнення з Росії компенсації за майно екс-власників Приватбанку і пов'язаних з ними компаній в Криму. Про це повідомляє видання РБК-Україна.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

ЗМІ посилається на документ №796/165/2018 в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Згідно з цим рішенням від 25 вересня 2018 року, виконавчі листи на стягнення повинні бути видані на 130 мільйонів доларів компенсації за нерухомість, 9 мільйонів доларів компенсації витрат на судовий процес, а також відсотки на ці суми.

"Ухвала суду може бути оскаржене у Верховному суді протягом 30 днів з дня проголошення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до цього суду", - сказано в документі.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше Коломойський програв суд НБУ та "Приватбанку". НБУ і "ПриватБанк" виграли розгляд у судовому справі, в рамках якого "Нікопольський завод феросплавів"(НЗФ) має намір врятувати свої 64 вагона від примусового стягнення.

Приватбанк
Приватбанк

Раніше ми писали, що Київський суд заарештував акції українських "дочок" російських банків. Апеляційний суд Києва постановив накласти арешт на акції українських "дочок" російських банків за участю держави: ВТБ, Промінвестбанку та Ощадбанку (все – Київ), йдеться в ухвалі суду від 5 вересня, опублікованого в реєстрі судових рішень.

Згідно з документом, це рішення ухвалене у зв'язку з заявою про забезпечення позову екс-голови правління Приватбанку Олександра Дубілета і ще 17 компаній, які мали активи в Криму, про визнання та виконання рішення Міжнародного арбітражного суду в Гаазі (Permanent Court of Arbitration) від 2 березня про стягнення з РФ компенсації за нерухоме майно.

Нагадаємо, 26 вересня додаток Приватбанку "Приват24" раптом перестало працювати. Користувачі в соціальних мережах скаржилися на роботу популярного додатка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" з'явилася інформація про те, що у Європі лютує хакерський вірус, який краде банківські дані.

ТакожЗнай.иа" повідомляв, що українцям пояснили, чому долар рветься вперед і що робити.