Віталій Кличко, який спеціалізується не тільки на посаді мера, але і регулярно веселить українців публічними жартами, які виявляються не жартами, відкрив у собі ще один талант. Письменницький. Столичний градоначальник вирішив, що збирати жарти по всьому інтернету для користувачів важкувато і, напевно, щоб ми не шукали, зібрався написати книгу, куди відправляться всі знамениті вислови політика.

Про плани на ілюстроване творіння з цитатами Кличко розповів в інтерв'ю "УП".

"У мене є почуття гумору. Я зараз збираю всі свої висловлювання... найближчим часом видам все, у мене все записано. Мені все одно, що говорять про те, що Кличко сказав. Але мені не все одно, що говорять про те, що Кличко зробив", - заявив градоначальник і підтвердив, що дійсно збирається видати власну книгу.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Хрещатик перетворюється на руїни

Усі знайомі з таким поняттям як ремонт у сусідів: явище затяжне, при якому оточуючі втрачають надію, що йому настане кінець. Приблизно така сама ситуація з обіцянками столичної влади привести до ладу центральну вулицю міста. У мережі показали, в якому стані туристів і жителів зустрічає Хрещатик.

Нагадаємо, справжня осінь вже прийшла і у комунальників з'явилися нові обов'язки. Однак у Миколаєві, швидше за все, про це забули.

Як повідомляв портал "Знай.uа", як тільки приходить осінь, по всій Україні починаються масові ритуальні спалювання листя. Багато хто досі гадки не має, наскільки це небезпечно і якими можуть бути наслідки.

Також "Знай.uа" писав, що українка, яка багато років тому виїхала і мешкає за кордоном, розповіла, як її шокував відпочинок на природі під час відвідування батьківщини. Побачене буквально шокувало відвиклу від "українських буднів" гостю.