Сьогодні Кремль прийшов до того, що працює виключно на задоволення власних інтересів, і навіть не намагається приховати свої мотиви.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це заявила відома публіцистка і політолог Лілія Шевцова. Вона впевнена, що 2018 року став періодом "самооголення російської системи влади на всіх рівнях".

"Російська Федерація корумпована і цинічна. Так, ми стаємо жалюгідні і смішні. Але нам чхати на те, як ми сьогодні виглядаємо. І Росія нікуди і ніколи не збирається йти, і нам вдалося побачити владу без макіяжу", — говорить Шевцова.

Політолог вважає, що всі нові "примочки" і зміна "стилістів" кремлівському іміджу вже ніяк не допоможуть.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Гидливе видовище не зникне. Перетворення кремлівського всесилля на безсилля — це і є російська реальність. Після виходу з путінської Росії населенню доведеться зіткнутися з цілим рядом проблем. В першу чергу, доведеться змиритися зі статусом світового ізгоя і дуже великим розривом між багатими і бідними. Це стане приводом для бунту, а не для початку реформ", - резюмувала Шевцова.

Розкрито маніакальний страх Путіна

Кремль вже кілька днів кипить обуренням і нервовими заявами у бік надання автокефалії УПЦ. Офіційна Москва з піною на губах коментує це рішення, оскільки зацікавлена у подальшому збереженні контролю над Україною. Про це повідомив відомий журналіст і політичний оглядач Віталій Портніков.

Нагадаємо Росія навряд чи віддасть окупований Крим просто так, проте такий сценарій є цілком реальним при збігу сприятливих геополітичних факторів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Євросоюз готує новий удар по Кремлю. Очікується, що 15 жовтня Рада глав МЗС держав ЄС затвердить санкції проти Російської Федерації.

Також портал "Знай.uа" писав, російський уряд відмовився фінансувати грандіозне будівництво двох розпіарених мегапроектів.