Народні обраниці продовжують дивувати своїм марнотратством. Ми вже писали про дорогі сумочки членів «Батьківщини» Олени Кондратюк та Олександри Кужель, вартість яких разом перевалює за 65 тисяч доларів.

Але не тільки соратниці Юлії Тимошенко люблять дорогі речі. Минулого тижня кореспондент Знай.ua на одному з пленарних засідань побачив фірмову сумочку у представниці «Самопомочі» Олени Сотник.

Зі смаком у Сотник все в порядку

Як нам вдалося дізнатися, цю сумочку в 2010 році Gucci спеціально зробив для герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. На той момент подібна модель коштувала 2400 доларів (67200 доларів), зараз же з рук її можна придбати за 925 доларів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За подібну сумочку (вже стару) пересічному українцеві, доведеться віддати повні три своїх середніх заробітних плати (8977 грн). Хоча малоймовірно, що хтось вирішить не пити і не їсти чверть року тільки заради того, щоб придбати річ від Gucci.

У той же час для середньостатистичного європейця не складе труднощів придбати таку сумку. Можна сподіватися, що Олена Сотник не дарма демонструє свої фінансові можливості.

У депутатів робота - це завжди свято

Адже вона є головою підкомітету з питань адаптації українського законодавства до законодавства країн ЄС. Тому ми можемо бути впевнені, що вже незабаром в Україні буде не тільки така ж законодавча база, як в країнах Євросоюзу, а й такий же рівень життя. І з такими сумочками наші бабусі будуть ходити за хлібом...

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що кума Президента носить сумочку вартістю 17 мінімальних пенсій.

Також ми писали, що соратниця Тимошенко змінила недорогу сумку на Dolce & Gabbana за десятки тисяч.

Чоловіки не відстають від жінок, Знай.ua повідомляв про те, що депутати люблять купувати годинник і авто одного бренду.