Колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі повернеться в Україну. Про це стало відомо в понеділок, 29 жовтня.

Відповідну заяву зробив соратник політика і депутат Верховної Ради, член партії "Рух нових сил" Юрій Дерев'янко.

"Саакашвілі повернеться в Україну в травні 2019 року, після… виборів президента. До виборів у парламент він буде активним учасником політичного життя країни", - повідомив нардеп.

Колишній президент Грузії і раніше заявляв про свої плани повернутися в Україну. Він переконаний, що йому повинні дозволити повернутися в країну і взяти участь у виборах, тому що в процесі позбавлення його громадянства Грузії, за його запевненням, були порушення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі збирається повертатися на батьківщину.

Цю інформацію повідомила 20 жовтня, у суботу, його дружина Сандра Рулофс в Зугдіді під час зустрічі кандидата в президенти від опозиційного об'єднання "Сила в єдності" Грігола Вашадзе з виборцями.

Жінка розповіла, що найближчим часом у них з Михайлом намічений свято.

"Я кажу, Міша дійсно налаштований приїхати. 17 листопада у нас буде 25-річний ювілей весілля, і ми хочемо відзначити цю дату тут в Зугдіді", - Сандра Рулофс

За словами дружини Саакашвілі, в Грузії його чекають багато. Рулофс сподівається, що екс-президенту вдасться приїхати спокійно і без проблем. У той же час, колишня перша леді підкреслила, що у Саакашвілі "грандіозні плани" і він хоче скоріше повернутися додому, щоб продовжити справи, які йому не вдалося довести до кінця.

Нагадаємо, Саакашвілі повертається: стало відомо, коли і навіщо. Дружина політика розповіла всі подробиці.

Як повідомляв "Знай. ua", грузини не змогли обрати президента. У Грузії пройшов перший тур президентських виборів - в лідерах "Грузинська мрія".

"Знай. ua" писав, что буде реванш Саакашвілі? Перші результати екзитполів. Екзитполи розійшлися у прогнозах, проросійський кандидат готується до 2-го туру.