Україна отримала ще один безвіз. Стало відомо, що Катар і Україна підписали довгоочікувану угоду про взаємне скасування віз.

Про це повідомив глава українського зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

У даній угоді сказано, що громадяни Катару та громадяни України, які використовують дійсні проїзні документи, мають право в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території держави іншої договірної сторони протягом строку, що не перевищує 90 днів.

Іншими словами - шлях до Катару для українців відкрито на три місяці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто нагадати той факт, що ще 20 березня Україна і Катар підписали угоду про взаємне скасування візових вимог. Дане рішення було прийнято за результатами переговорів президента України Петра Порошенка та еміра Катару шейха Таміма бін Хамада Аль Тані.

Варто нагадати, що Канада має намір скасувати візовий режим з Україною, тому є надія, що дуже скоро наші співвітчизники зможуть безперешкодно подорожувати в цю країну. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на інформацію канадського парламенту.

На думку канадських експертів, за однією з федеральних імміграційних програм – Federal Skilled Worker – для потенційних іммігрантів склалася сприятлива ситуація.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що документ-сервіс "Готово" припинив оформлювати закордонні паспорти, ID-карти та довідки про відсутність судимостей. Про це повідомляється на сайті "Готово".

Послуги не доступні через припинення орендних відносин з ДП "Документ". У той же час "Документ" повідомляє, що у великих містах України тепер доступне виїзне оформлення закордонного паспорту. Серед них Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Рівне, Луцьк, Дубно та Сарни.

Документ-сервіс "Готове" є комунальним підприємством, яке було створено для комфортного і швидкого доступу українців до адміністративних послуг.

Нагадаємо, без грошей, роботи і надії: як над українськими заробітчанами знущаються в Польщі.

Як повідомляв Знай.uа заробітчанам відкрили очі на шокуючу правду.

Знай.uа писав, тисячі киян залишилися без грошей і даху над головою, люди в паніці.