Американський президент Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати Америки, ймовірніше за все, підпишуть новий торговий договір з Китайською Народною Республікою.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Reuters.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Дональд Трамп розповів, що досягнуто значного прогресу у вирішенні розбіжностей між Сполученими Штатами та Китаєм.

"Ми провели дуже вдалі дискусії з Китаєм, ми наближаємося до чогось... Я думаю, що ми досягнемо угоди з Китаєм і, думаю, це буде справедлива угода для всіх", - сказав президент США.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Крім того, за словами американського президента, КНР "дуже хоче укласти угоду". Також підтвердив, що хоче зустрітися з головою Китаю Сі Цзіньпіном під час саміту G20, який пройде в Аргентині у період з 30 листопада по 1 грудня 2018 року.

Варто нагадати, що протягом жовтня глава США Дональд Трамп 1104 рази сказав речі, які повністю або частково не відповідають дійсності. Незвичайне дослідження The Washington Post об'єднало разом CNN. У дослідженні говориться, що протягом жовтня показник неправдивості американського президента досяг майже вдвічі більшого рівня, ніж минулого місяця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в цьому році Володимир Путін і Дональд Трамп можуть зустрітися два рази для ділових переговорів. Про це повідомив помічник господаря Кремля. Враховуючи, що до кінця року залишилося всього пару місяців, таке рішення глав держав викликає масу питань.

Нагадаємо, це їх рішення: у Путіна взялися за план Лукашенко з Донбасу, на кордоні несподівано заметушилися.

Як повідомляв Знай.uа Росія заплатить високу ціну: Лондон пішов на крайні заходи, прийшов час відповісти за всі гріхи.

Знай.uа писав, послу США в Росії загрожує доля Маккейна.