Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей майже досягла угоди про співпрацю з ЄС після Brexit. Це дуже важливий крок для Англії.

Про це повідомляє британське видання The Sunday Times.

Терези Мей вдалося переконати своїх колег з ЄС піти на поступки. Це дозволить Британії залишитися в митному союзі Євросоюзу.

Дані нові угоди також допоможуть врегулювати протиріччя в питанні співпраці ЄС та Ірландії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, Мей змогла домогтися поступок від Брюсселя з питання збереження країни у складі митного союзу ЄС, який згоден проводити нормативний контроль продукції на фабриках і магазинах.

Раніше повідомлялося, що Громадяни Великобританії розраховували на ряд переваг разом з виходом з Європейського союзу. Замість цього політики все ніяк не можуть домовитися ні в Лондоні, ні в континентальній Європі. Однак Тереза Мей бачить вихід з глухого кута у виборах.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що вірогідним виходом з глухого кута по Brexit є позачергові парламентські вибори. Вони можуть бути проведені вже в листопаді.

До такого радикального кроку прем'єр-міністра підштовхнули зустрічі в австрійському Зальцбурзі у форматі неофіційного саміту ЄС. Діалог в питанні Brexit на даний момент зайшов у глухий кут.

Нагадаємо, Тереза Мей влаштує дострокові вибори. Вихід з ЄС для британців обернувся потрясінням.

Як повідомляв Знай. ua, багатотисячний натовп заполонив вулиці, столиця такого ще не бачила: що відбувається. Британці масово протестують проти Brexit.

Знай. ua писав, що всього дві новини з Європи змусять долар рвонути вгору. Точкою в цьому питанні стане результат переговорів на саміті.