Громадяни Великобританії розраховували на ряд переваг разом з виходом з Європейського союзу. Замість цього політики все ніяк не можуть домовитися ні в Лондоні, ні в континентальній Європі. Однак Тереза Мей бачить вихід з глухого кута у виборах.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що вірогідним виходом з глухого кута по Brexit є позачергові парламентські вибори. Вони можуть бути проведені вже в листопаді.

До такого радикального кроку прем'єр-міністра підштовхнули зустрічі в австрійському Зальцбурзі у форматі неофіційного саміту ЄС. Діалог в питанні Brexit на даний момент зайшов у глухий кут.

Команда Терези Мей вважає, що до того, як йти на певні дії і займатися реалізацією задуманого плану, потрібно заручитися підтримкою всередині країни. Саме для цього команда глави уряду планує ініціювати дострокові вибори.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Про запасному плані у вигляді дострокових парламентських виборів повідомив The Sunday Times з посиланням на власні джерела. Такий план може бути реалізований, якщо Британія не домовиться з Євросоюзом про умови Brexit.

В разі перемоги у Терези Мей "розв'язані руки" і вона зможе йти на непопулярні кроки.

Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що переговори з Brexit зайшли в глухий кут. Про це повідомляє Reuters.

Тереза Мей переконана, що Євросоюз повинен виробити альтернативу її пропозицій по Brexit. Прем'єр-міністр повідомляє, що переговори зайшли в глухий кут після того, як лідери блоку відхилили її плани без пояснення причин.

До цього, 20 вересня на саміті в Австрії лідери ЄС заявили, що в наступному місяці вони мають намір наполягати на угоді Brexit, однак при цьому відхилили план Мей.

Нагадаємо, Тереза Мей визнала глухий кут у переговорах по Brexit.

Як повідомляв "Знай. ua", Тереза Мей не піде на поступки в питанні Brexit. Тереза Мей тримає тверду позицію в цьому питанні.

"Знай. ua" писав, що британські дружки Путіна готують відставку Терези Мей. Прем'єра хочуть відправити у відставку вже в березні.