Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що не піде на поступки критиків всередині країни і буде дотримуватися свого плану щодо майбутніх відносин з Євросоюзом після Brexit.
Про це повідомляє DW.

"Мене не змусять прийняти компроміси до пропозицій, прийнятих у Чекерсе, які не відповідають нашим національним інтересам", - заявила Мей.

До цього в липні 2018 року в заміській прем'єрської резиденції Чекерс була прийнята стратегія по Brexit.

Крім того, британський прем'єр додала, що наступні місяці будуть критичними у визначенні майбутнього країни" і вона "усвідомлює свою місію".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

За планом уряду Великобританії, вони запропонують ЄС створити зону вільної торгівлі для промислової і сільськогосподарської продукції.

Однак критики Мей всередині Консервативної партії, які є прихильниками повного розриву з ЄС, намагаються переконати її, що такий Brexit означає, що частина економіки Британії навіть після виходу з ЄС буде регулюватися законодавством блоку.

Раніше, в липні прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей розповіла, що парламент країни робить все можливе, щоб зірвати раніше намічені плани щодо виходу країни з Європейського союзу, що робить під загрозою саме проведення Brexit.

"Моє послання країні в цей уїк-енд просте: нам потрібно зосередитися на меті. Якщо ми цього не зробимо, ми ризикуємо опинитися без Brexit", - заявила Мей.

Вона повідомляла, що в наступному раунді переговорів з ЄС Британія займе жорстку позицію.

Нагадаємо, Brexit під загрозою: Тереза Мей зробила шокуюче зізнання. Прем'єр-міністр Великобританії заявила про існуючу загрозу.

Як повідомляв "Знай. ua", незграбні танці Терези Мей знову змусили соцмережі битися в істериці: відео. Безглузді танці прем'єр-міністра знову розсмішили користувачів мережі.

"Знай. ua" писав, що гірше Путіна в Австрії, тільки Мей в Африці: соцмережі в істериці від танців прем'єр-міністра. Безглузді танці Терези Мей розсмішили мережу.