Прес-секретар президента Росії, Володимира Путіна, Дмитро Пєсков вважає, що так звані «вибори» глав «ДНР» і «ЛНР» не суперечать Мінськими угодами.

Про це пише УНИАН.

"Скажімо так – вибори не йдуть в розріз Мінськими угодами, принаймні. Там про це нічого не йдеться", - зазначив він.

На зауваження кореспондента, що цими документами передбачено проведення виборів на Донбасі за українськими законами, Пєсков сказав, що необхідно читати попередні пункти "Мінська-2".

"Якщо прочитаєте попередні пункти, то побачите, що там багато всього, що повинно було бути зроблено українською стороною, що не було виконано", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Пєсков зазначив, що не Україні говорити про протиріччя цих «виборів» Мінським угодам. Він вважає, що плачевна ситуація з реалізацією «Мінського пакету» як раз і спровокована небажанням Києва виконувати ці домовленості.

На питання, чи визнає ці «вибори» Москва, Пєсков запропонував дочекатися закінчення голосування. Також він зазначив, що ситуація ускладнюється терористичними актами України по відношенню до керівників «республік».

Також Пєсков визнав, що Росія має вплив на "ДНР", "ЛНР".

Нагадаємо, апетити Захарченко шокували навіть Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа"в українському місті зріє гнійник черговий "республіки", ми його втрачаємо.

Також Знай.uа" писав, раді б назад, та гріхи не пускають: донецькі ватники "покаялися" в мережі.