Група народних депутатів у жартівливій формі відреагували на запровадження персональних санкцій з боку РФ.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Так депутати, які потрапили під російські санкції, одягнулась у вишиванки та гетьманські шапки й за аналогом відомої картини Іллі Рєпіна написали листа до російського президента.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Написали листа Путіну від українських депутатів, котрі потрапили під санкції", - підписав фото нардеп.

Окрім того він оприлюднив текст звернення депутатів до російського президента:

Українські депутати — Путіну! Ти, президент, чорт московський, і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар! Який ти в чорта лицар, коли голим задом їжака не вб’єш? Не будеш, сучий ти сину, синів українських під собою мати. Твого війська ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою. От так тобі український народ висловив, плюгавче. Не будеш ти і свиней християнських пасти. Тепер кінчаємо, бо число знаємо і календар маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і у вас, за це поцілуй у дупу нас!", - йдеться у листі до Путіна.

НАПИСАЛИ ПИСЬМО ПУТИНУ ОТ УКРАИНСКИХ ДЕПУТАТОВ, ПОДПАВШИХ ПОД САНКЦИИ Велосипед выдумывать не стали. Наши предки козаки...

Geplaatst door Алексей Гончаренко op Woensdag 7 november 2018

Нагадаємо, Росія – не тільки найбільш "логічна", але й "найграмотніша" країна.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Високопоставлені громадяни однієї сусідньої держави, публікуючи санкційний список проти України, допустили понад 10 граматичних помилок, та ще і внесли туди помилково не ту людину, передає видання Гордон.

Володимир Путін
Володимир Путін

Як писав раніше Знай.ua, наявність або відсутність імен тих чи інших відомих політиків санкційному списку Кремля можуть спровокувати початок медіа-війни.

Також Знай.ua писав про те, що депутати парламенту Узбекистану запропонували ввести обмежувальні заходи проти України.