Канада засудила дії Росії, які зневажають міжнародні норми, а також створюють загрозу життя у східній Україні. Про це повідомляється в заяві МЗС Канади.

МЗС Канади засудили дії Росії, які не тільки зневажають міжнародні норми, але і створюють загрозу життя у Східній Україні. Так висловилися щодо "виборів" окупантів, які повинні відбутися 11 листопада.

"Канада глибоко стурбована незаконними виборами, запланованими в донецькому та луганському регіонах України 11 листопада. Суверенітет і територіальну цілісність України необхідно поважати. Ми засуджуємо дії Росії, які зневажають міжнародні норми і створюють загрозу життя у Східній Україні. Канада стурбована ситуацією на Донбасі в результаті агресії Росії. З 2014 року Канада виділила 750 мільйонів доларів міжнародної допомоги Україні, включаючи кошти на розвиток, зусилля по стабілізації і встановлення безпеки, і гуманітарну допомогу. Канадці будуть надалі підтримувати народ України", - сказано в заяві.

Раніше повідомлялося, що Євросоюз не визнає і буде засуджувати так звані «вибори» 11 листопада, які збираються провести бойовики ДНР і ЛНР на тимчасово окупованих територіях України – Донеччини та Луганщини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про це заявила представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федеріка Могерини.

Нагадаємо, бойовики змусять простих вчителів "скинутися" на псевдовыборы в "ДНР". В Єнакієвому вирішили знайти фінансування на "вибори" в зарплатах бюджетників.

Як повідомляв Знай. ua, утину наказали вгамувати своїх дикунів. Так звані "вибори" ніхто не визнає.

Знай. ua писав, що у прокуратурі розповіли, що загрожує причетним до "виборів ЛДНР". Всі причетні будуть нести кримінальну відповідальність.