Начальник донецьких і кримських терористів Путін знову відзначився дивною заявою з приводу псевдовиборів на окупованих територіях Донбасу. Так, Путін заявив, що "вибори" в ОРДЛО були "неминучими".

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських журналістів із Сінгапуру, де Путін і озвучив цю думку.

"Що стосується засудження ким би то не було (Україною і Заходом – ред.) ось цих виборів (ОРДЛО – ред.), ми щось не чули засудження вбивств, які відбуваються на територіях невизнаних республік, ось в чому справа", - сказав Путін.

"Вибори "ДНР"
"Вибори "ДНР"

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На його думку, потрібно спочатку засудити "політично мотивовані" вбивства.

"Цим викликана реакція людей, які там проживають. А що думали ті, хто організовує подібні злочини? Звичайно, (вибори) були неминучими", - сказав Путін.

Варто нагадати, що США мають намір впровадити нові, ще жорсткіші і серйозніші санкції проти Росії, іменовані в народі "драконівськими". Драконити Росію зібралися на всіх фронтах, однак поки не повідомили, яких саме сфер торкнуться санкції – тримають інтригу. Помічник держсекретаря США щодо міжнародної безпеки і нерозповсюдження Крістофер Форд пообіцяв Росії "жовте життя", пишуть ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ватажок бойовиків так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив, що "кордони" і "митниці" між територіями, контрольованими бандформуваннями, приберуть.

"Можна говорити про єдиний Донбас, але так вже вийшло в 14-му році, що він розділився на дві республіки. Не вийшла відразу "Новоросія", про це теж треба говорити прямо. Зараз злиття не вийде через важливу причину - це мінські угоди", - говорить Пушилін.

Як відомо, на псевдовиборах, які відбулися 11 листопада на окупованих територіях Донецької і Луганської областей, лідирували виконуючий обов'язки голови так званої "ДНР" Денис Пушилін та в. о. голови самопроголошеної "ЛНР" Леонід Пасічник.

Нагадаємо, вступ до НАТО та ЄС: скільки українців "за".

Як повідомляв Знай.uа нарешті згадали про героїв: в Україні з'явиться незвичайна служба.

Знай.uа писав, вся бухгалтерія корупції в ГФС: СБУ зламала листування втікача Продана.