У справі за підозрою у державній зраді колишнього президента України Віктора Януковича Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 5 грудня.

Як зазначив прокурор Руслан Кравченко, для підозрюваного це буде ще одна можливість виступити перед судом з останнім словом:

Справа Януковича
Справа Януковича

"Для забезпечення права на захист Віктора Януковича суд оголошує перерву в судовому засіданні на 9:00 5 грудня. Якщо обвинувачений Янукович до визначеної судом дати не зможе вилікуватися, суд не визнає за проявом неповаги до суду, якщо він виступить в суді з останнім словом сидячи або лежачи на лікарської ліжку, якщо стан здоров'я не дозволить йому перед судом стояти", - уточнив суддя Владислав Дев'ятко.

Справа Януковича
Справа Януковича

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Справа Януковича
Справа Януковича

Як відомо, прокурор Руслан Кравченко, який представляє обвинувачення в кримінальній справі колишнього президента Віктора Януковича, заявив, що не бачив документів про госпіталізацію колишнього президента-втікача.

Дивіться: Адвокати Януковича привели власного адвоката, який буде захищати їх в суді

Нагадаємо, Янукович потрапив до реанімації. Як повідомляв "Знай.ua", представники Януковича розповіли, чому він не виступить у суді. Також "Знай.ua" писав, мережу перелякало останнє фото Януковича.