У неділю, 18 листопада в РФ з'явилася інформація про те, що українського президента-утікача Віктора Януковича терміново госпіталізували в Москві.

Як відомо, трохи раніше, адвокат Януковича Віктор Овсянніков зустрівся зі своїм підзахисним в Росії. Після зустрічі адвокат вирішив оприлюднити свіжу фотографію екс-президента. Овсянніков опублікував відповідне фото на своїй сторінці в Facebook.

Також правозахисник зазначив, що в ході бесіди з президентом-утікачем, їм вдалося домовитися по справі про державну зраду колишнього президента України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що український екс-президент-утікач Віктор Янукович потрапив в Москві в реанімацію. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що його спочатку госпіталізували в інститут Скліфосовського. Проте вже незабаром перевезли в приватну клініку. ЗМІ відзначають, що у Януковича може бути травма хребта і коліна, яку він отримав під час гри на корті.

Раніше повідомляв портал, саме на завтра, 19 листопада Оболонський районний суд Києва викликав Януковича для виступу з останнім словом у справі про інкриміновану йому державну зраду.

Разом з тим варто відзначити, що раніше мін'юст забезпечив багатомільйонні виплати з держбюджету скандальної компанії "Турботрейд" з орбіти втік в РФ "улюбленого гонщика Януковича" Руслана Циплакова.

Наголошується, що скандальної передачі не завадили навіть висновки слідчих ГПУ про фальсифікації документів, що були підставою для стагнення коштів.

Зараз вже відомо, що компанія "Турботрейд" отримала багатомільйонні надходження через рішення департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції, який очолює ставленик глави цього відомства Павла Петренко Олексій Воробйов, який і передав грошові кошти вилучені у державної компанії "Укртрансгаз".

Як повідомляв "Знай.uа", українцям показали, як Янукович вивів мільярди за нинішньої влади.

Також Знай.uа" писав, що стало відомо, де і коли Янукович скаже "останнє слово".