В російському зовнішньополітичному відомстві масова істерія через обмеження, які ввели українські прикордонники. Так, всім відома своїми абсурдними заявами так званий офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова знову заявила, що в "Україні відбулася повна дисфункція державного устрою".

Також дипломат зізналася, що в Росії присутній страх щодо рішень української столиці. І справді, їм варто боятися, є над чим подумати.

Марія Захарова
Марія Захарова

Такі заяви Марія Захарова озвучила відповідаючи на питання, чи буде Росія приймати дзеркальні заходи у відповідь на заборону в'їзду в Україну для росіян чоловічої статі у віці від 16 до 60 років. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Далі її повна заява:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"В тому, що стосується України, а найголовніше, не стільки держави, скільки Петра Порошенка, який зараз стоїть біля важелів управління країною, говорити про дзеркальність просто страшно, - сказала вона. - Тому що якщо хто-небудь спробує повторити дзеркально те, що відбувається зараз у Києві, це може привести до якогось божевілля, а якщо говорити про національні масштаби, то просто до колапсу. Тому що ті кульбіти, які ми бачимо сьогодні в Україні - це повністю дисфункція державного устрою. Це є наслідком диких, не можна сказати, що непродуманих, але точно диких рухів керівництва країни", - заявила Макарова.

Варто нагадати, що Голова Держприкордонслужби України Петро Цигікал на нараді з президентом Петром Порошенком повідомив, що на час військового стану країна не пропускатиме на свою територію росіян чоловічої статі у віці від 16 до 60 років. Вже стало відомо, що в новому розпорядженні є незначні винятки.

На нараді щодо посилення обороноздатності України виключенням назвали здійснення гуманітарної місії, як то прибуття на похорон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що черговий скандальний спіч Володимира Путіна викликав бурю коментарів і насмішок в соцмережах, над головою Кремля потішаються самі ж росіяни. Днями Путін заявив про те, що в Росії немає мети відходити від долара і що ця валюта "йде від Росії".

Нагадаємо, ні кораблів, ні санкцій: Німеччина відхрестилася від України після атаки Путіна.

Як повідомляв Знай.uа справжні друзі і скажений пес: хто підтримав Україну у важку хвилину, список союзників.

Знай.uа писав, куди підуть податки євробляхерів: українцям доступно розповіли, як їх кинуть.