Президент Петро Порошенко заявив, що не Путіну вказувати, хто має бути президентом в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю "Sky News", під час відповіді на звинувачення російського президента у створенні провокації у Керченській протоці для впливу на майбутні вибори.

"Маю дві погані новини для пана Путіна" прес-служба Петра Порошенка

"Перша: російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України. Це рішення прийме український народ" Петро Порошенко

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Президент України підкреслив, що в впевнений у своєму народі та довіряє йому.

"Друга: якщо через закон про воєнний стан ми скасуємо вибори, в даній ситуації виграє лише одна людина. Знаєте хто це? Це пан Путін" Петро Порошенко

Нагадаємо, що лідер США Дональд Трамп скасував офіційні зустрічі з президентами Туреччини і Південної Кореї в рамках саміту G20, замінивши їх "неформальними бесідами".

"Спочатку Трамп планував провести вісім зустрічей зі світовими лідерами на G20, але в четвер він різко скасував зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. Білий дім сказав, що офіційні зустрічі з лідерами Туреччини і Південної Кореї будуть замінені неофіційними бесідами", - заявили представники Білого дому.

Крім того, днями Трамп особисто зазначив у Twitter, що розмови із Путіним справді не буде:

"Виходячи з того, що кораблі та матросів не повернули в Україну з Росії, я вирішив, що найкращим для усіх зацікавлених сторін буде краще, якщо я скасую заплановану зустріч в Аргентині з президентом Володимиром Путіним", - написав він.

Ранее "Знай.ua" сообщал, кто из украинских депутатов проголосовал против военного положения.

Также мы писали о том, что следует знать каждому из нас о военном положении.