Журналіст Дмитро Гордон звернувся до всіх політиків, які заявили про свою участь у президентських виборах, зокрема до Юлії Тимошенко, Анатолія Гриценка і Володимира Зеленського, посилити охорону, щоб запобігти спроби замаху на їх життя.

Відео зі зверненням журналіст опублікував на своєму YouTube-каналі.

"Скоро президентські вибори в Україні і на сьогоднішній день у нас є три потенційні кандидати на другий тур - це Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко та Володимир Зеленський. Хочу ще раз до них звернутися, а також до інших кандидатів які збираються зареєструватися кандидатом у президенти України: зараз, коли час дуже нестабільний їм потрібно серйозно подумати про власну охорону", - сказав Д. Гордон.

Раніше ми писали, що за проведення президентських виборів 31 березня 2019 проголосували 298 народних депутатів. Таке рішення парламентарії взяли в ході голосування парламенту.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Народні депутати України підтримали проект постанови №9342 "Про призначення чергових виборів президента України". Як відомо, проект постанови Верховної Ради вніс спікер парламенту Андрій Парубій.

Також раніше ми писали, що президентські вибори, які відбудуться в березні 2019-го влетять українцям у чималу копійку. Вони обійдуться платникам податків в 2,3 мільярда гривень – саме стільки на цю кампанію закладуть у державний бюджет на наступний рік.

У свою чергу заступник голови ЦВК Євген Радченко також додав, що попередній досвід показав неефективність використання камер спостереження за виборами, тому в наступній кампанії їх купувати не будуть. А на минулих виборах на них витратили більше мільярда гривень. Більш того, камерами мало користувалися і трансляція була не постійна. У цьому році в бюджеті не передбачено коштів на такі заходи.

Як повідомляв портал Знай.uа, столичний міський голова став рекордсменом по набору керівних посад у політичних партіях.

Також раніше портал Знай.uа передавав, що Росія отримає "по зубах" за організацію фейкових виборів.

Портал Знай.uа передавав, що на передвиборну кампанію розтратять суму, якої вистачило б на ремонт доріг.