З'явилася інформація, що начальник донецьких і кримських терористів Путін провів зустріч з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Відомо, що зустріч пройшла 30 листопада в аргентинській столиці під час саміту G20.

Про це стало відомо завдяки повідомленням канадських ЗМІ.

Трюдо
Трюдо

Відомо, що Джастін Трюдо звернувся до Путіна з закликом звільнити взятих у полон росіянами українських моряків і дати можливість судам вільно пересуватися в Азовському морі. Повідомляють журналісти, з посиланням на слова прем'єра, сказані ним на підсумковій прес-конференції.

"Я скористався моментом, щоб безпосереднього поговорити з президентом Путіним з метою тиску на нього у зв'язку з нашою стурбованістю щодо ситуації в Азовському морі і долі українських моряків, які були взяті в полон…", - заявив Трюдо.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

Варто нагадати, що канцлер Німеччини Ангела Меркель, як і очікувалося, провела бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним і обговорила інцидент в Керченській протоці, повідомляє офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт.

"Перед початком другого дня саміту G20 в Буенос-Айресі канцлер Меркель поговорила з російським президентом Путіним. У центрі переговорів була ситуація в Сирії, а також ситуація між Росією і Україною в Керченській протоці і Азовському морі", – пише Зайберт у Тwitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці, які живуть у Лондоні організували акцію протесту проти агресії Росії. Учасники акції вийшли на вулиці з українськими прапорами та плакатами із закликом до рішучих дій. Всі, хто підтримує Україну, будуть протягом 30 днів виходити на вулиці із закликом припинити агресивні дії РФ.

Нагадаємо, Путін вдарить з подвійною силою: українцям розповіли, скільки військової техніки вже біля кордону.

Як повідомляв Знай.uа що робити, вирішать 10 грудня: Польща сприятиме обговоренню агресії Путіна.

Знай.uа писав, у Росії зійшов з рейок ешелон з танками: деталі вас потрясуть.