Серед сучасних мобільних додатків є такий, який дозволяє побачити, як ви записані у інших людей в телефонній книзі. Називається воно GetContact. Для цього потрібний вам телефонний номер слід вбити в вікно пошуку цього додатка і вам покаже, як володар цього номера записаний найчастіше в інших телефонних книгах.

Знай.ua вирішив скористатися цим сервісом, щоб подивитися, як же записані нинішні і минулі політичні діячі в телефонах своїх друзів і соратників.

Ім'я та по-батькові

Цікаво, але на ім'я та по-батькові у більшості людей були записані політики зі стажем, які «віддали служінню народу» не один десяток років.

Наприклад, колишні члени Партії Регіонів, які зараз розсипалися по різним політсилам Нестор Шуфрич, Юрій Мірошниченко, Михайло Добкін і Валерій Писаренко були записані саме так.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, також не можна не відзначити, що і нинішній президент Петро Порошенко записаний подібним чином.

За ім'ям та прізвищем

Політики молодші, але теж не без досвіду у багатьох записані просто по імені та прізвищу. Акцент хочеться зробити на колишньому членові «Батьківщини», а нині членові «Опозиційного блоку» Наталії Королевської. Вона записана як «Наташа Королівська».

Навіть ті політики, які нині займають високі пости, такі як голова Генеральної прокуратури Юрій Луценко і перший-віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко записані таким же чином.

За прізвищем

Є серед нинішніх і минулих державних мужів і ті, кого записують просто на прізвище. Ймовірно, їх ім'я та по батькові все знають напам'ять. Наприклад, це колишній віце-прем'єр і міністр фінансів, а нині член Блоку Петра Порошенко Віктор Пинзеник, екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко і колишній міністр оборони, і, ймовірно, майбутній кандидат у президенти України Анатолій Гриценко.

Незвичайні записи

Але іноді політиків записують незвичайним чином. Наприклад, колишній народний депутат Микола Катеринчук записаний, як «Микола Микола», і на його номер підібрано більше 75 тегів (тобто так як його записують) серед найцікавіших «Катер», «Коля К» і «Катерин».

Нинішній член «Опозиційного блоку» Михайло Папієв записаний, як «Папієв М.М. ОДА". Видно це пов'язано з тим часом, коли він з 2010 по 2014 рік працював головою Чернівецької обласної державної адміністрації.

Також цікавий запис красується на номері скандального колишнього заступника мера Києва Леоніда Черновецького Ірени Кільчицької. За цим номером з нею нерідко зв'язувалися журналісти під час перебування її у КМДА. Тепер же тут красується напис «Катя Каббала Центр».

Несподіваним став напис у колишньої першої леді країни Катерини Ющенко. У контактах вона записана просто «Катя». Причому латиницею, ймовірно, це пов'язано з тим, що у дружини третього Президента України американське коріння.

Раніше Знай.ua повідомляв, що півсотні нардепів поскаржилися в Конституційний суд за прохання про Томос.

Також ми писали, що Україна офіційно розірвала договір з Путіним.

Нагадаємо, що українцям представили нову Савченко-зомбі.