"Echo" пробуде в Одесі кілька днів, а потім здійснить маневри типу PASSEX з флагманом ВМС України фрегат "Гетьман Сагайдачний"

Розвідувальний корабель Королівського флоту Великобританії HMS Echo (H87) кинув якір біля причалу Одеського морського порту. Про це у себе в Facebook пише главред BlackSeaNews Андрій Клименко.

Сталося це сьогодні, 19 грудня, приблизно о 10:30.

Як уточнює місцеве видання Думська HMS Echo (H87) пришвартували судно до понтонного причалу яхт-клубу "Одеса".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, корабель-розвідник НАТО увійшов в Чорне море: щит від Путіна. Ввечері 17 грудня корабель зайшов через Босфор у Чорне море з метою продемонструвати підтримку Лондоном принципу свободи навігації на тлі ескалації напруженості в регіоні. Усе через напади російських військових на катери і буксир ВМС України.

91-метровий HMS Echo (H87) має водотоннажність 4000 тонн, був прийнятий на озброєння в 2003 році з екіпажем 72 людини.

Раніше Знай.uа писав про те, що Російська Федерація новими спалахами військової агресії проти України Керченській протоці демонструє небезпечні передумови для анексії Азовського моря і окупації українського узбережжя.

Також Знай.uа повідомляв, що нещодавній інцидент у Керченській протоці за всіма ознаками нагадує події, які передували початку Першої світової війни, в основному через суттєву напругу між Росією та Заходом.