У вівторок, 25 грудня, Росія оприлюднила оновлений список осіб та організацій, які потрапили під санкції РФ проти України.

путін
путін

Відповідний перелік оприлюднено на сайті російського уряду.

Постанова "Про внесення змін до постанови від 1 листопада 2018 №1300" опублікована 25 грудня на офіційному сайті уряду РФ і вступає в силу з дня опублікування.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Документ вносить зміни до постанови президента РФ від 22 жовтня 2018 року. В оновлений список входять 567 фізичних та 75 юридичних осіб, щодо яких введено санкції.

Варто відзначити, що під санкції потрапили Укроборонпром і Укрспецекспорт, Центренерго, Страхова група ТАС.

Серед осіб - перший заступник міністера внутрішніх справ Сергій Яровий, міністр у справах ветеранів Ірина Фриз, депутат від Самопомочі Олена Сотник, депутат від Батьківщини Ігор Луценко.

Окрім того, до списку також унесено депутатів від Оппоблоку Вадима Новинського, Олександра Вілкула та Бориса Колесникова.

Олександр Вілкул
Олександр Вілкул

Нагадаємо, уряд РФ оприлюднив оновлений перелік українських компаній та осіб, які потрапили до розширеного списку санкцій.

Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що скандальний список поповнили сім українських компаній та понад 240 фізичних осіб. Відповідно до оновленого переліку до санкційного списку Росії було сукупно внесено близько 567 фізичних осіб та 75 юридичних осіб.

Варто відзначити, що у новий список потрапили начальник Головного управління розвідки Міноборони України Василь Бурба, голова Держприкордонслужби Петро Цигикал, а також перший заступник глави Нацполіціі Вадим Троян.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Росія розширила список санкцій щодо фізичних і юридичних осіб України, про що заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Також Знай.ua писав про те, що народний депутат України від Опозиційного блоку Михайло Добкін емоційно прокоментував запровадження санкцій Росії проти України – адже він сам опинився у "чорному списку" Москви.