Офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини приймає участь у флешмобі на підтримку полонених українських моряків.

Про це повідомляють у прес-службі офісу на Facebook-сторінці.

Як відомо, флешмоб у соцмережах організований Всесвітнім рухом патріотів України. Його ідея полягає в тому, аби прикрашати новорічні ялинки жовто-блакитними корабликами та оприлюднювати це в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Російська влада незаконно утримує наших героїв у своїх СІЗО і цим порушує норми міжнародного права. Вони мають бути негайно повернуті на рідну землю, — заявили в офісі омбудсмена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий російський журналіст, режисер і публіцист з Санкт-Петербурга Олександр Невзоров жорстко потролив дії керівництва РФ і російських моряків в Керченській протоці під час атаки на українські морські судна. За словами Невзорова, Україна і Росія зіграли в "морський бій" і основне питання – чи дійсно українці свідомо спровокували російських моряків. Відповідь на це питання журналіст дає ствердне: "Вважаю, що безсумнівно, так".

Як повідомляв портал "Знай.ua", командувач П'ятим флотом ВМС США віце-адмірал Скотт Стірні помер на території королівства Бахрейн. Про це повідомляє УНН з посиланням на поширену заяву військово-морськими силами США. Влада США і королівства Бахрейн почали розслідування згідно з смертю Стірні. У заяві акцентують увагу на те, що у слідства немає підозр, що його смерть була насильницькою.
Також "Знай.ua" писав, що Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив дані радіоперехоплення, які підтверджують, що кораблі Берегової охорони ФСБ Росії здійснили акт агресії проти українських військових кораблів у нейтральних водах Чорного моря. В записі згадується дехто з прізвищем Мєдвєдєв як людина, що контролювала та віддавала накази про потоплення чи пошкодження українських військових кораблів: "Медведев там уже в такой панике орёт. Такое ощущение, что там президент контролирует", - заявляє співрозмовник, постійно вживаючи нецензурну лексику і очевидно нервує".