Командувач П'ятим флотом ВМС США віце-адмірал Скотт Стірні помер на території королівства Бахрейн. Про це повідомляє УНН з посиланням на поширену заяву військово-морськими силами США.

Скотт Стірні "був знайдений мертвим у своєї резиденції", — йдеться в документі.

Влада США і королівства Бахрейн почали розслідування згідно з смертю Стірні. У заяві акцентують увагу на те, що у слідства немає підозр, що його смерть була насильницькою.

Виконувати обов'язки Стірні буде його колишній заступник контр-адмірал Пол Шліз. У зону відповідальності П'ятого флоту ВМС США, який перебуває на Бахрейні, входять Перська затока і частина Індійського океану.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Королівство Бахрейн - острівна держава на однойменному архіпелазі в Перській затоці в Південно-Західній Азії. Є найменшою арабською державою.

Уряд Бахрейну уклаа угоду про співпрацю зі збройними силами США і надає Сполученим Штатам військово-морську базу Джуффейр з початку 1990-х років. На цій базі розміщується Центральне командування військово-морських сил США під командуванням П'ятого флоту, а також близько 1500 осіб військового персоналу Сполучених Штатів і союзників. Бахрейн має невеликі, але добре оснащені сили оборони Бахрейну. В основному оснащені озброєнням виробництва США.

Між тим CBS News з посиланням на посадові особи міноборони повідомив, що американські військові назвали подію очевидним самогубством.

Раніше ми писали, що у п'ятницю, 30 листопада, ввечері помер 41-й президент США Джордж Буш-старший. Про це повідомляє його син.

Джордж Буш-старший помер у віці 94 років. Причини смерті на даний момент не уточнюються.

Американський лідер під час Другої світової війни був пілотом, а після нафтовим магнатом. У політику він прийшов у 1964 році і був президентом США з 1989 по 1993 рік.

Нагадаємо, помер легендарний мультиплікатор. Життя аніматора забрала та ж хвороба, що і Стівена Хокінга.

Як повідомляв Знай.ua, екс-президент США Джордж Буш-старший помер на 95-му році життя.

Знай. ua писав, що світ попрощався з легендарним художником.