Під час новорічних канікул народні депутати України чим тільки не займаються. Економікою, інфраструктурою, розвитком культури, підвищенням соціальних стандартів - ні. Хоча і під час роботи, на це у них рідко знаходиться час. І справді, навіщо, якщо є гумор?

Так, нардеп Олексій Гончаренко в новорічну ніч вбрався у костюм Діда Мороза. Про це стало відомо завдяки фотографіям депутата в Facebook.

За інформацією видання odessa.net.ua варто очікувати, що Олексій Гончаренко найближчими днями вийде в світ у вбранні клоуна. Справа в тому, що нещодавно, 23 грудня, нардеп заявив:

"Посперечався про те, що Володимир Зеленський не піде в президенти. Якщо Зеленський все ж вирішить зняти з себе костюм клоуна і стати політиком, тоді я зніму костюм політика і прийду на ефір у костюмі клоуна. Володимир - талановита людина. Всі ці чутки, що він кудись піде, і буде балотуватися, не більше ніж піар і реклама нового сезону "Слуги народу" і студії "95 квартал". Запам'ятайте цей твіт", - написав нардеп.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, запам'ятали! Ось і настав час, за хвилину до Нового року Володимир Зеленський офіційно оголосив, що він іде в президенти. Тепер залишається гадати, чи можна прирівняти костюм Діда Мороза Гончаренко до костюма клоуна Гончаренко? Також виборців хвилює, в ефірі якого саме каналу депутат з'явиться на манежі, і буде він "білим" або "рудим"?

Варто нагадати, що після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на посаду президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч з 31 грудня на 1 січня, лідер Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський офіційно заявив, що збирається йти в президенти.

Нагадаємо, Клімкін розповів українцям, як вони "виросли" за 2018: сильніше і вільніше.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський потролив привітання Порошенка з Новим Роком, вийшло "солоденько": відео.

Знай.uа писав, Порошенко привітав українців з Новим роком: повний текст та відео.