Сьогодні, 4 січня, в Києві пройшов з'їзд партії «Рідна країна» Миколи Томенка. В процесі з'їзду було вирішено взяти участь у всіх найближчих виборах, а також підтримати в президентській кампанії лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка.

«Якщо на колишніх виборах було все зрозуміло, хто переможе: Тимошенко або Порошенко. Сьогодні ніхто не знає, чим це все закінчиться, - заявив Томенко. - Нам залишається або спостерігати, або спробувати вплинути на це. Я пропоную вплинути».

Лідер партії підкреслив, що в своїй роботі буде робити акцент саме на столицю України.

«Жити в Києві, де мер більшу частину часу проводить або в Америці, або в Німеччині, а люди, яких ми не знаємо, управляють містом - це ганьба для сучасної європейської столиці», - сказав він.

Делегати в усьому підтримали свого лідера

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Усі присутні підтримали свого лідера в об'єднаній роботі на президентських, парламентських та місцевих виборах.

«Ми ж не збираємося на пенсію йти через два роки, - посміхнувся Микола Томенко. - Не знаю, як ви, я збираюся активно працювати сто років, а потім писати спогади».

Нагадаємо, Томенко розповів, що встиг зробити для України за 2018 рік. Як повідомляв "Знай.ua", кандидати запустили вербування агітаторів для роботи на виборах. Також "Знай.ua" писав, в Україні стартувала виборча кампанія.