Як вже повідомляв Знай.ua, в Києві пройшов з'їзд партії «Рідна країна» Миколи Томенка. В ході якого, голова київського осередку цієї політичної партії Олександр Федоренко заявив, що Томенко побореться за крісло мера столиці.

«Наша організація підтримує рішення створення спільної команди з Анатолієм Гриценком. Ми розуміємо, що не тільки потрібен новий президент у країні, але потрібен і новий мер у Києві, - заявив Федоренко. - Наша команда має таку кандидатуру, яка може замінити мера».

Олександр Федоренко впевнений, що Томенко буде хорошим мером

За його словами цю людину підтримав і Анатолій Гриценко, і інші партії, які до них приєдналися.

«Всі одностайно висловилися, що наша команда на майбутніх виборах мера Києва буде підтримувати кандидатуру Миколи Томенка», - оголосив Олександр Федоренко.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Він також підкреслив, що для того, щоб перемогти на виборах мера, для початку потрібно зосередитися на президентських і парламентських виборах. Після чого вже переходити до інших завдань.

Нагадаємо, Томенко розповів, що встиг зробити для України за 2018 рік. Як повідомляв "Знай.ua", кандидати запустили вербування агітаторів для роботи на виборах. Також "Знай.ua" писав, в Україні стартувала виборча кампанія.