На президентских виборах в березні 2019 року мають хороші шанси на перемогу відразу кілька кандидатів, пояснює астролог Влад Росс.

Про це повідомляє Politeka.

"Стрілець (Юлія Тимошенко народилася під зодіакальним знаком Стрільця, – прим. ред.) точно проходить у другий тур. Ну, а Водолій (Володимир Зеленський народився під знаком Водолія, – прим. ред.) – це все наше майбутнє. У знаку Стрільця зараз Юпітер – символ влади, успіху і успіху, що може говорити про те, що вибори виграє саме Стрілець, в другий тур вийде точно", - зазначає астролог.

Астролог переконаний, що досить високі шанси увійти в другий тур і у Водолія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Взагалі "зоряна година" саме у Зеленського: для нього зірки чітко сходяться і чудово розміщуються на небі, що говорить про те, що більше всього шансів у нього. Це просто зоряна комбінація!", - зазначає Росс.

Однак вибори в Україні може виграти і кандидат без зіркової комбінації і удачі. Для цього достатньо мати хороші фінанси.

"Досить просто всіх купити, ту ж Виборчу комісію. З таким розташуванням планет в гороскопі у Порошенка вишикуються Меркурій і Нептун на момент виборів, йому легко може вдасться сфальсифікувати все: спочатку протягнути себе в другий тур разом з Тимошенко, а потім її обіграти. Тимошенко стовідсотково буде у другому турі", - зазначає астролог.

При цьому Влад Росс переконаний, що доля Порошенко на майбутніх виборах буде залежати виключно від того, як йому вдасться сфальсифікувати вибори. У випадку, якщо йому це не вдасться провернути, то йому більше не бути президентів.

"Проте зірки можуть сприяти одним людям, а інші за допомогою "бабла" міняють все – проти "бабла" не попреш. Навіть якщо Порошенко не виграє вибори, він буде залишатися в українській політиці – це не Яценюк, який пішов остаточно. Однак впливати на життя країни він вже не буде, тим більше, настільки істотно, як зараз", - пояснює астролог.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала вже 5 кандидатів у президенти, а Зеленського досі немає. Для реєстрації в кандидати на виборах президента, крім документів, які потрібно внести грошову заставу у розмірі 2,5 мільйона гривень.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко вніс у декларацію ще півмільярда: це просто подарунок. Президент повідомив про суттєві зміни в майновому стані.

Знай. ua писав, що наступні вибори в Україні будуть "золотими": ЦВК витратить космічну суму з ваших гаманців. ЦВК ухвалила власний кошторис у рамках бюджетних програм.