Відомий український гуморист Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, розповів про одну із найголовніших проблем в Україні. Також комік пояснив, хто її зможе виправити.

В першу чергу Володимира Зеленського турбує, що все більше молоді залишає Україну. Про це пише портал "Політека".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він вважає, що держава повинна вкладати все, що має у молоді розуми і робити все, щоб ті навіть не думали покинути Батьківщину:

"Моя позиція неухильна багато років і не змінюється з того часу, як я став розуміти і міркувати, як ми живемо, де і чому. Я завжди вважав, що більше за всіх у країні, яка хоче розвиватися, повинні отримувати ті, хто здатний розвивати цю країну. Я б дуже хотів, щоб наші студенти не їхали, тому що їх студентські мізки, чуття, відчуття світу дуже важливі. Це вік найбільших відкриттів і романтики. Тому я вважаю, що найзабезпеченішими людьми в країні повинні бути люди, які навчаються. Навчання — це важка-важка праця".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто нагадати, що чергове опитування у спільноті "Клуб закарпатців" в соціальній мережі Facebook показує, що на виборах Президента на Закарпатті, переможе Зеленський, Порошенко та Ляшко не отримає жодного голосу виборців. У другий тур згідно з опитуванням вийшов би Віктор Медведчук. Цікаво, що накручений рейтинг нинішньому Президентові Петру Порошенку, через отримання Томосу" є блефом!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерт пояснила популярність шоумена Володимира Зеленського в якості кандидата в президенти України. Відповідними висновками поділилася директор аналітичного Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна, передають ЗМІ.

Експерт зазначає, що люди розчарувалися в політиках. Тому багато готові голосувати за фронтмена Володимира Зеленського. При цьому вона зазначила, що коли говорять про нібито нових людей в політиці, натомість пропонуються "добре розкручені люди".

Нагадаємо, у Польщі підняли мінімалку: можна заробити від 100 гривень за годину.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський зізнався, хто на нього впливає: зовсім не Коломойський.

Знай.uа писав, зірка Кварталу 95 Кошовий розповів про напад: вийшли кілька чортів, погрожували стовбуром.