Відомий російський блогер Олександр Тверський у своєму блозі написав, що дуже добре ознайомлений з питанням російсько-українських відносин. Відомо, що блогер вже 5 рік пише на цю тему журналістські матеріали.

Однак, на думку блогера, він не вважає правильним озвучувати якісь переваги напередодні виборів в Україні, а також не хоче розбирати окремих кандидатів, бо він є громадянином країни-агресора й у нього немає на це права.

вибори в Україні
вибори в Україні

Блогер пише, що є одне, що він хотів би побажати українцям, які не є братами, а є народом, який довів, що він незалежний і заслуговує найкращої долі, що він – не раб, заплатив кров'ю за свою свободу і платить досі життями своїх незамінних синів.

І найголовніше, блогер вважає, що українці, не повинні дозволити прийти до влади тим, хто бачить майбутнє України в зіткненні з Росією.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Варто нагадати, що українці досі обговорюють заяву актора і лідер студії "Квартал 95" Володимира Зеленського за його участь у виборах президента. Кількість людей, які приєдналися до його команди, зростає з кожним днем. Соціолог пояснила, чому Зеленський має великі шанси обійти конкурентів на виборах і стати главою держави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що актор і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський заявив, що подав свою кандидатуру на вибори президента України, які відбудуться в березні цього року. Глава Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що Зеленський може відібрати більшу частину виборців у інших депутатів.

Зокрема, за лідера "Кварталу 95" може проголосувати частина російськомовної аудиторії у нардепа від "Опозиційної платформи - По життю" Юрія Бойка, нардепа від Опозиційного блоку Олександра Вілкула та лідера партії "Наші" Євгена Мураєва.

Нагадаємо, кандидат у президенти перетворює кампанію на шоу: оголошено кастинг на найкращу дружину.

Як повідомляв Знай.uа російських спостерігачів не пустять на вибори президента.

Знай.uа писав, агенти Путіна в рясах готують помсту за Томос: може пролитися невинна кров.