Дональд Трамп поки не має наміру вводити надзвичайний стан в США, але зробить це, якщо переговори з демократами не принесуть результатів.

Про цю заяву президента США повідомляють ЗМІ РФ.

"У мене однозначно є право оголосити надзвичайний стан в країні. Юристи дали мені такі рекомендації. Я поки не готовий це зробити, але якщо доведеться, зроблю… Я просто введу режим НС та профінансую це через різні механізми", - підкреслив Трамп.

Потім він вилетів в штат Техас для безпосереднього ознайомлення з ситуацією на кордоні США і Мексики.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Американський президент не уточнив, які механізми він збирається задіяти, але знову послався на юристів.

Трамп оцінив ймовірність введення НС як стовідсоткову, якщо йому не вдасться домовитися з демократами з питання фінансування стіни, але при цьому висловив надію, що все-таки вдасться домовитися в Конгресі з бюджету.

Він також сказав, що готовий відмовитися від поїздки на Всесвітній економічний форум у Давосі, якщо нинішній бюджетний криза у Вашингтоні не буде подолана.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський президент Дональд Трамп запропонував дві кандидатури на посаду глави Пентагону після заяви Джеймса Меттиса про відставку, однак обидва відмовилися. Припускають, що мова йде про сенатора-республіканця Джона Кілі і генерала Джека Кине.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ще під кінець 2018 року відомий фотограф Саша Самсонова заінтригувала мережа тизером своєї зйомки для першого в 2019 році номера популярного чоловічого журналу Playboy.

Известно, що героїнею січневого номера стала скандальна зірка американських фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

В Instagram Самсонова опублікувала чорно-білі фото порнозірки, яка заявляла, що у неї був статевий контакт з президентом США Дональдом Трампом.

"Знай.uа" писав, що Міністр фінансів США Стівен Мнучин опинився у вельми незручній ситуації. Так, представники Демократичної партії Сполучених Штатів Америки, які очолили комітети Конгресу після нещодавньої перемоги на виборах, вимагають від Мнучина відкласти в довгий ящик справу про зняття санкцій з бізнесу скандального російського олігарха Олега Дерипаски.